Bayraklı Belediyesi'nde işçiler eyleme ara verme kararı aldı

Bayraklı Belediyesi'nde işçiler eyleme ara verme kararı aldı
Bayraklı Belediyesi'nde çalışan ve ödenmeyen hakları nedeniyle greve başlayan işçiler, eyleme bir süre ara vereceklerini açıkladı.

Bayraklı Belediyesi'nde ödenmeyen hakları için uzun süredir eylemde bulunan işçiler, eyleme ara verdiklerini duyurdu.

Bayraklı Belediyesi'nde çalışan işçilerin hak mücadelesine destek veren Bayraklı Belediyesi Tüm Yerel Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Devrim Onur Erdağ, konuyla ilgili şu sözleri dile getirdi: "Bir süredir birlikte emeklerimizin karşılığını almak için mücadele ediyoruz."

BAYRAKLI BELEDİYESİ İŞÇİLERİ EYLEMDE

Sonuca varılan noktada, üyelerimizin meşru eylemleri siyasi çıkarlar için kullanılmaya çalışılmaktadır. İşçilerimiz, haklarını ararken siyasi malzeme olarak görülmekte ve saygın siyasete zarar veren anlayışlar üzerinden kullanılmaktadır. Tüm Yerel Sen olarak, bu taktikleri anlayacak ve tarihsel deneyimimizle bu duruma karşı duracağız. Alın terimizi hiçbir siyasi oyuna alet etmeyeceğiz ve tecrübemizle bu tür oyunlara karşı koymaya devam edeceğiz.

İŞÇİ EYLEMİ

Eyleme ara vermeye karar vermemize rağmen haklı talebimizden vazgeçmiş değiliz. İşçiler olarak taleplerimizi karşılanana kadar farklı yöntemlerle dile getirmeye devam edeceğiz. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan ÖNAL'a hitaben sesleniyorum; eğer tasarruf tedbirlerini gerekçe göstererek haklarımızı gasp ediyorsanız, yanlış yoldasınız. Unutmayın ki, itibarda tasarruf edilebilir ancak emekçinin haklarında tasarruf yoktur. Onurlu bir yaşam ve adil paylaşım için her zaman emekçilerin haklı mücadelesinin yanında olacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.