Bayraklı belediyesi 8500 aileye 500 hijyen paketi dağıttı

Bayraklı belediyesi 8500 aileye 500 hijyen paketi dağıttı
Bayraklı Belediyesi çalışmalarına devam ediyor! Tüm detaylar haberimizde.

Bayraklı Belediyesi toplam 8 bin 500 aile için hijyen paketi dağıtımlarına devam ediyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAYRAKLI BELEDİYESİ HİJYEN PAKETİ DAĞITIMLARI

Bayraklı Belediyesi belediyeye bağlı dar gelirli vatandaşlara eşya, erzak paketi, kırtasiye desteği, giyecek, hijyen malzemesi gibi destekler sağlamaya devam ediyor. Ekipler başvuruları değerlendirdikten sonra destekleri sağlıyor. Son bir ayda ekipler ilçeyi gezdi ve 8 bin 500 haneye 51 bin hijyen paketi dağıtımı yaptı. 

bayraklı hijyen paketi destekler

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal her zaman vatandaşların yanında olduklarını, talepler doğrultusunda ekiplerin ihtiyaçlara göre kıyafet ve hijyen malzemesi ulaştırdığını ve son 1 ayda 8 bin 500 haneye 51 bin hijyen paketi dağıtıldığını, hijyen paketi içinde bebek bezi, ıslak mendil, kadın pedi gibi ürünler yer aldığını belirtti. Başkan İrfan Önal desteklerle ilgili şu açıklamaları yaptı; 'Sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğümüz çalışmalarda Bayraklı Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşımızın yanında olmaya devam ediyoruz. emel ihtiyaçların karşılanması için ve birçok alanda imkanlarımıza göre gıda, ev eşyası, kırtasiye, hijyen malzemesi, kıyafet desteği gibi destekler veriliyor. Ekiplerimiz ihtiyaç sahibi vatandaşımızın taleplerine göre adreslerine giderek durum tespiti yapılıyor ve sonuç bildiriliyor. Dayanışma ile birlikte daha güzel bir Bayraklı'da her zaman beraber olacağız.' 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.